styling

v trgovino smo prinesli nekaj kosov iz lanske zimske in poletne kolekcije, ki so osvežili letošnja oblačila. čar današnje mode je v tem, da ne zastari, ampak se pomladi v svežih kombinacijah. šele v sestavljanju se pokaže pestrost izbire.

we brought  a few pieces from the last winter and summer collections to the boutique, which have updated this year’s clothes. the charm of today’s fashion is that it doesn’t age, but is rejuvenated in fresh combinations. only with mixing and matching can a wide selection of choices appear.

3 comments

Obozujem ta cas, ko trgovino obiscejo kosi preteklih kolekcij, ko lahko nadoknadimo zamujene nakupe in jih pomesamo z novimi

by Ana on February 10, 2011 at 00:31. Reply #

i’m in love in this fox scarf!

by Iga on February 12, 2011 at 14:36. Reply #

Sem se hotela vpisat kot spremljevalka pa nisem našla gumbka. Tudi jaz sem navdušena nad vašimi lisičkami, že nekaj časa. Kar pogosto si grem napast oči v vašo trgovino. Sicer pa sem tudi sama novopečena blogerka, še precej neizkušena, vsaj kar se tehnologije tiče. Lahko pa ob tej priložnosti povem, da imam doma eno vrečko ostankov vašega blaga, dobila sem ga od prijateljice. Iz njih bodo nastale muce in še kaj zabavnega za male in velike otroke. Tako da boste vedeli da nič ne gre v nič :-) .

by Valentina Vovk on April 13, 2011 at 19:20. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.