anini stylingi / ana’s stylings

pogostokrat, najraje zvečer, ko je trgovina razsvetljena, po opravkih z avtom zavijem še na tavčarjevo in skozi okno pogledam lutke v izložbi – nove anine stylinge. ana je z nami na tavčarjevi že od samega začetka. kot stilistka sestavlja posamezna oblačila v nove silhuete, na osnovi svojih izkušenj jih vidi kot najrazličnejše možnosti celostnih podob. v trgovini se trudimo, da je odnos s strankami čim bolj oseben in anini stylingi so namenjeni prav njenim izbranim strankam.

often, preferably at night when the shop is brightly lit, I drive down tavčarjeva after my errands and look at the dummies in the shop window – ana’s new stylings. ana has been with us at tavčarjeva from the outset. as a stylist, she combines individual garments into  new silhouettes based on her experiences, which she sees as a full range of options. in the shop, we try to have very personal relationships with customers and ana’s stylings are also designed for selected customers.

3 comments

Tale ta zadnja , je pa enkratna, sem se sedajle mimo s kolesom peljalain zavila nazaj , no sedajle ,je pa tu pred mano.
Prečudovita , vse tri kombinacije….

by Meta breznik bertoncelj on April 9, 2011 at 07:40. Reply #

potiho priznam, da te lutke občudujem že dolgo in da sem kdaj pa kdaj tudi fotografirala izložbo, da sem jih lahko občudovala tudi doma.

v drugem stylingu se najdem na zlizanih kamnitih ulicah jadranskih mest, v prijetnem popoldnevu, na poti na večerjo.

by ana on April 9, 2011 at 11:32. Reply #

Oh, kako lepo je skupaj sestavljat … in Ana je očitno mojstrica.

Hmmm, če se Ana”F” sanja o zlizanih kamnih Trogirja, bi se jaz sprehajala v zadnji kombinaciji po vrtovih v Givernyu…jutri?

by matilda on April 11, 2011 at 10:06. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.