knjiga / the book

po več kot desetih letih oblikovanja za svojo blagovno znamko, sodelovanja na projektih z različnimi oblikovalci in arhitekti, sem se odločila, da nekaj izdelkov, ki sem jih oblikovala, ponudim v izdelavo vsem, ki bi to želeli. izšla je knjiga, ki vabi, da po jasnih navodilih, s pomočjo skic in krojev soustvarite različne tekstilne izdelke. navodila prepuščam vsakomur, da jih krši ali spreminja, izdelke pa nadgrajuje v drugačne in nove. izdelke je fotografirala ana hribar, spremna besedila je napisala valentina smej novak. knjiga bo predstavljena na 29. slovenskem knjižnem sejmu od 20. do 24. novembra v cankarjevem domu v ljubljani.

after more than ten years of designing for my own brand, collaborating with different designers and architects, I  decided to offer some of the products that I had designed to everybody  who would like to make them. the published book invites you to make different textile products with the help of instructions, sketches and patterns. instructions could be broken or changed, and the products upgraded as you want. the author of photographies is ana hribar, the author of text is valentina smej novak. the book will be presented at the 29th slovenian book fair from 20 to 24 november in cankarjev dom in ljubljana. 

naslovnica kosare rokavice sal i sal okraski

 

7 comments

Čestitam! Zagotovo bo na moji polici!

by matilda on November 19, 2013 at 18:41. Reply #

Ojoj. Čudovito! Dodano na mentalno listo želja.

by Anita on November 19, 2013 at 21:15. Reply #

Lepa gesta, lepa knjiga

by Ana Kučan on November 21, 2013 at 06:51. Reply #

Čudovito, čestitam! Bravo! In hvala!

by ime rože on November 25, 2013 at 22:09. Reply #

Knjigo imam v roki, odlične ideje, čudoviti izdelki, že bežni pregled knjige me prepričal, da se po desetletjih premora zopet preizkusim v ročnih delih. Morda bi nam pomagali še s kakšnim namigom, kje v Ljubljani se “skrivajo” trgovinice z materialom za izdelavo predstavljenih izdelkov, kot so bombažne vrvi, usnjeni trakovi, volna…?

by Bojana on January 4, 2014 at 16:05. Reply #

Super knjiga, jo imam! Lp

by Jelena on January 19, 2014 at 11:57. Reply #

[…] Knjiga me je povsem prevzela ob prvem snidenju v knjigarni na vogalu. V naši družini namreč kupuje knjige v glavnem mož, jaz pa polnim revijalne kote. Ampak tale majhna enciklopedija s preprostimi nasveti za lastne izdelke je šla z menoj.  Ob novici, da Almira Sadar prihaja na naš konec in da se obeta mini delavnica, ki so jo imeli že v prestolnici sem si obljubila, da grem tjakaj, pa naj stane kaj hoče. Šele sedaj razumem zakaj mi je Tina kupila Almirin krasni pas iz kolekcije 2*13/14. Bila je korak pred menoj. […]

by Broška ženskega navdiha | Srečna 13ica on March 13, 2014 at 22:14. Reply #

Leave your comment

Required.

Required. Not published.

If you have one.